David lezen

Zin om iets te lezen van David? 

 

In de jaren '00 schreef ik enkele romans. Bijvoorbeeld: Hexum, een boek dat je op Bol.com kunt bestellen. Een zinderende roman die je happend naar adem achterlaat. Bestel 'm hier.

 


Off the record

Luisteren kan ook. Via Storytel luister je naar de hilarische sitcom Off the Record. Louis Duifhuis, een politicus met een ingewikkelde thuissituatie, besluit uit de partij te stappen en verder te gaan als eenmansfractie. De perikelen thuis maken het vrijwel onmogelijk om zijn publieke imago in stand te houden. Toch probeert Louis uit alle macht te beheersen wat steeds onbeheersbaarder wordt...

Luister Off the record hier.

(of bestel het e-book)

 

 


In het Krijt

Of iets spannends. In het Krijt is een misdaadserie over een moeder die alle zeilen bij moet zetten om haar zoon, een getalenteerde voetballer, uit de handen te houden van de voetbalmaffia.

E-book of luisterboek: hier


Valversnelling

Altijd al afgevraagd: hoe komt zo'n  verhaal nou tot stand? Hoe gaat dat schrijven?

Valversnelling is niet alleen een novelle, maar daarnaast ook een kijkje achter de schermen. Door middel van voetnoten bij de tekst laat ik zien welke keuzes ik maakte tijdens het schrijven, welke technieken ik heb toegepast om het gewenste effect te bereiken. 

Bestel het boek door 15 euro over te maken op bankrekening NL 24 TRIO 0254398790

en vervolgens een mailtje te sturen met je adresgegevens naar: dm@davidmulder.info.